Birmingham, Alabama

Spectator Schedule

2017 Event Schedule Download.

Friday, September 15

  • 8:30 am – 8:50 am WERA 1000 Superbike Presented by Honda Practice 1 (20 min)
  • 9:00 am – 9:40 am Supersport/Superstock 600 Practice 1 – Group 2 (40 min)
  • 9:50 am – 10:30 am Supersport/Superstock 600 Practice 1 – Group 1 (40 min)
  • 10:40 am – 11:10 am KTM RC Cup Practice 1 (30 min)
  • 11:20 am – 12:20 pm Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 QP1 (60 min)
  • 12:30 pm – 1:00 pm WERA 1000 Superbike Presented by Honda Practice 2 (30 min)
  • 1:10 pm – 1:30 pm Two Seater Rides – Media ONLY
  • 1:40 pm – 2:20 pm Supersport/Superstock 600 Practice 2 – Group 2 (40 min)
  • 2:30 pm – 3:10 pm Supersport/Superstock 600 Practice 2 – Group 1 (40 min)
  • 3:20 pm – 4:20 pm Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 QP2 (60 min)
  • 4:30 pm – 5:00 pm KTM RC Cup Qualifying 1 (30 min)

 

Saturday, September 16,

  • 8:30 am – 9:10 am Supersport/Superstock 600 Qualifying – Group 2 (40 min)
  • 9:20 am – 10:00 am Supersport/Superstock 600 Qualifying – Group 1 (40 min)
  • 10:10 am – 10:40 am Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 P3 (30 min)
  • 10:50 am – 11:20 am KTM RC Cup Qualifying 2 (30 min)
  • 11:30 am – 11:45 am Superpole (15 min)
  • 12:15 pm Superstock 600 Last Chance Qualifier (10 laps)
  • 12:45 pm – 1:45 pm Paddock Autograph Signing Presented by Dunlop
  • 12:45 pm – 1:15 pm WERA 1000 Superbike Presented by Honda Qualifying (30 min)
  • 1:45 pm – 2:05 pm Two Seater Rides – VIPs ONLY
  • 2:25 pm – Supersport/Superstock 600 Race 1 (19 laps)
  • 3:30 pm – Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 Race 1 (21 laps)
  • 4:35 pm – KTM RC Cup Race 1 (11 laps)

 

Sunday, September 17

  • 8:15 am – 8:30 am WERA 1000 Superbike Warm Up (15 min)
  • 8:40 am – 8:55 am KTM RC Cup Warm Up (15 min)
  • 9:05 am – 9:20 am Supersport/Superstock 600 Warm Up – Group 2 (15 min)
  • 9:30 am – 9:45 am Supersport/Superstock 600 Warm Up – Group 1 (15 min)
  • 9:55 am – 10:10 am Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 Warm Up (15 min)
  • 10:25 am – Superstock 600 Last Chance Qualifier (10 laps)
  • 11:00 am – 11:40 pm Two Seater Rides – Paying Customers (Donation)
  • 11:40 am – 12:00 pm Stunt Show
  • 11:00 am – 12:00 pm Dunlop Hot Pit Walk & Autograph Session
  • 12:30 pm – KTM RC Cup Race 2 (11 laps)
  • 1:20 pm – WERA 1000 Superbike Presented by Honda Race (14 laps)
  • 2:25 pm – Supersport/Superstock 600 Race 2 (19 laps)
  • 3:30 pm – Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 Race 2 (21 laps)